Regină a unui imperiu mai mic (Ediția română): Volumul V al Epopeei "Sabia Zeilor (Paperback)

Regină a unui imperiu mai mic (Ediția română): Volumul V al Epopeei
$19.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Neștiind că Lucifer a preluat controlul asupra Alianței, Mikhail se străduiește să umple golul lăsat de alungarea lui Jamin pentru a convinge neamul Ubaid să lucreze mpreună, nu doar ca sate individuale, ci ca un unic trib unit. nsă acuzațiile Shahlei i-au zdruncinat căsnicia, readuc nd la suprafață răni mai vechi și o putere primordială pe care niciun muritor de r nd nu o poate controla. Va reuși Mikhail, lipsit de ncrederea Alesei sale, să unească neamul Ubaid pentru a lupta mpotriva a ceea ce va să vină? Sau va cădea pradă furiei sale și va dezlănțui o forță distructivă care face ca p nă și zeii să se cutremure ngroziți?

.

ntre timp, Jamin nu are de g nd să accepte că satul i-a fost "furat". Noii aliați ai Halifienilor, Amoriții, spun că "oamenii-șop rlă" i-au oferit șeicului o recompensă n aur la schimb pentru capul Angelicului. Cine ar putea să se strecoare dincolo de zidurile de apărare și să pună m na pe el mai bine dec t fostul Muhafiz al Assurului?

.

n tot acest timp, n ceruri, Lucifer și duce mai departe lovitura de stat, continu nd cu o prefăcătorie care ți taie respirația și mai tare, totul pentru a declanșa un război ntre cele două mari imperii - și a-l livra pe el chiar la ușa lui Mikhail.

.

Saga Sabia Zeilor continuă n Cartea a cincea: "Regină a unui imperiu mai mic".Product Details
ISBN: 9781949763874
ISBN-10: 1949763870
Publisher: Seraphim Press
Publication Date: April 29th, 2022
Pages: 356
Language: Romanian