Prin mijlocul pietrelor scânteietoare (Ediția Română): Volumul IV al Epopeei "Sabia Zeilor (Paperback)

Prin mijlocul pietrelor scânteietoare (Ediția Română): Volumul IV al Epopeei
$19.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


n zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Păm ntului. Un singur bărbat s-a nălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim și astăzi...


Mikhail are o nouă misiune: să antreneze războinicii pentru a se opune răpirilor misterioase. Dar drumul de la soldat la general nu e niciodată simplu, cu at t mai mult cu c t fiul Căpeteniei ți subminează autoritatea. Provocările se complică și mai tare c nd se află că "demonii-șop rlă" au pus o recompensă pe capul lui Mikhail.


C nd un bărbat a căzut din ceruri și a jurat să i apere satul, Ninsianna a crezut că rugăciunile i-au fost ascultate. Dar un rival pune la ndoială onoarea lui Mikhail, acest lucru nu doar că divizează satul, ci zguduie și ncrederea Ninsiannei.


ntre timp, n ceruri, zvonurile legate de un tratament mpotriva extincției iminente a Angelicilor ajung la urechile armatelor disperate ale mpăratului. Raphael primește sarcina de a găsi "Sf ntul Graal", fără a ști că Lucifer face deja manevre pentru a pune m na pe el. O moarte tragică provoacă o confruntare epică, gata să fr ngă cerurile.


Saga "Sabia Zeilor continuă n Cartea a patra: "Prin mijlocul pietrelor sc nteietoare".


Această carte NU este o operă cu caracter religiosProduct Details
ISBN: 9781949763768
ISBN-10: 1949763765
Publisher: Seraphim Press
Publication Date: April 28th, 2022
Pages: 382
Language: Romanian